GTranslate TRADUCTOR

caenes
Servei Integral. Des de 1984

L'objectiu primordial de la Assessoria Costa Brava és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients a través de l'oferta d'un servei integral on cada un de vosaltres sigui el principal protagonista, rebent un tracte totalment personalitzat.

ASSESSORIA AUTÒNOMS I GESTORIA EMPRESES

Serveis de Comptabilitat

  • a) CONFECCIO DE LA COMPTABILITAT OFICIAL - Pels clients que ho desitgin, i que la dimensió de l’empresa desaconselli el cost que ocasiona la creació d’un departament comptable, realitzem la comptabilitat amb informació a la Direcció del desenvolupament de l’empresa. Comptabilitat de documents facilitats pel client i posterior devolució dels mateixos, JA SIGUI EN FORMAT PAPER O MITJANÇANT L'ENVIAMENT TELEMÀTIC DELS DOCUMENTS. Confecció de Balanços, Diari i Major de Subcomptes, per la seva entrega mensual o trimestral al client. No s’inclouen la confecció de Balanços que hagin de ser modificats en relació al Balanç que existeixi comptablement. Informació puntual de les novetats en matèria comptable.

  • b) ASSESSORAMENT COMPTABLE - Pels clients que ja realitzen la seva pròpia comptabilitat, els nostres serveis consisteixen en l’assessorament permanent al personal del seu departament, revisions periòdiques dels apunts comptables amb la proposta de les correccions pertinents i reunions periòdiques amb els mateixos i amb la Direcció de l’empresa per informar de les noves normatives que van sorgint en aquesta àrea.

  • Vull un pressupost personalitzat

HORARI

De Dilluns a Divendres

de 9 a 14

de 16 a 18

EMAIL

Contacta

amb nosaltres

Contacte-Formulari